Bine ati venit! - Pentru orice intrebare va asteptam sa ne contactati

Vom incerca sa gasim impreuna cea mai buna optiune pentru dumneavostra.

Transport personalizat
Compania noastra poate organiza transport personalizat de bunuri, in functie de cerintele si specializarea clientilor nostri, de la bunuri cu dimensiuni si natura normala la bunuri cu caracteristici speciale: perisabile, periculoase sau agabaritice. La cererea clientilor, bunurile pot fi transportate door-to-door sau in regim de project.
Comunicam usor

Comunicarea cu partenerii de afaceri este facilitata de infrastructura moderna si completa (telefonie fixa si mobila, fax, e-mail si online) care asigura un acces rapid si interactiv la toate informatiile necesare.

Intrucat in procesul de negociere, incheiere si executare a contractelor si/sau comenzilor de transport se foloseste foarte mult comunicarea telefonica, pentru evitarea oricaror neintelegeri si pentru siguranta informatiilor transmise sau primite, apelurile telefonice (atat cele IN cat si cele OUT) sunt inregistrate. Continuarea apelului constituie acordul partilor cu privire la inregistrarea convorbirii.

Garantie si siguranta
Senior Forwarding® este o firma care a castigat increderea partenerilor de afaceri prin experienta si profesionalismul angajatilor sai, prin calitatea serviciilor, precum si prin siguranta si stabilitatea financiara a companiei.
 
SENIOR FORWARDING SRL - Locul 14 in Top 10k Sector 6, clasa CAEN 5229 Detalii +
Evolutia afacerii
Cifra de afaceri a companiei a inregistrat in anul 2014 o crestere de aproape 30% fata de anul anterior, iar evolutia din anul curent ne indreptateste sa credem ca tendinta se va pastra.

Detalii +

PRETUL CORECT?


Atentie la cei care ofera preturi mai mari decat media pietei!... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

Se tot vorbeste de ani de zile despre „pretul corect”. Unii transportatori sunt foarte suparati pe casele de expeditie pentru preturile mici oferite argumentand cu calcule peste calcule si venind fiecare cu cate o idee despre asa-zisul pret corect.

Multi sustin, pe buna dreptate, ca preturile ar trebui sa fie corelate cu evolutia costurilor (combustibili, salarii etc.), dar foarte putini inteleg ca piata tine cont doar de raportul dintre cerere si oferta. Atata timp cat oferta de mijloace de transport depaseste cererea, pretul nu va putea creste indiferent de cat de mult au crescut costurile. Este valabila si antiteza: daca oferta scade sub nivelul cererii, pretul va avea o tendinta crescatoare. De regula, in materia transporturilor rutiere, aceasta evolutie are caracter sezonier: vara cresc preturile si iarna scad. De altfel, preturile nu sunt „facute” de casele de expeditii, ci chiar de transportatorii care le accepta sau le propun.

Aceasta situatie nu este caracteristica doar transporturilor ci se manifesta in toate domeniile, cu exceptia activitatilor monopoliste, in special cele desfasurate de companii la care statul este actionar.

Concluzia vine de la sine: pretul corect este pretul stabilit de piata prin cerere si oferta.

Daca cineva se abate de la aceasta regula, ceva este in neregula. Fie incearca sa se impuna pe piata cu preturi de dumping, fie se pregateste sa dea teapa. Este suficient sa urmarim comportamentul unor case de expeditii sau chiar transportatori (cu activitate de casa de expeditii) care s-au abatut de la regula si au oferit preturi cu mult peste pretul pietei si, dupa un timp mai lung sau mai scurt, au inceput sa intarzie platile, dupa care n-au mai platit deloc intrand in insolventa. Ca sa dam doar cateva exemple, amintim de EUROCARGO SURVEY SRL (insolventa), BJT TRANS EXPEDITION SRL (insolventa), SMART LOGISTIC CARGO SRL, KONKRET CARGO SRL (insolventa), RARES SERVTRANS SRL si, mai nou, se pregateste AVA TRANS SRL.

Deci, atentie mare la preturile mari oferite contrar evolutiei pietei!


Noutati

 • 12 Sep

  Comunicat de presa 12.09.2022

  Anunt finalizare implementare proiect "Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor"- SENIOR FORWARDING S.R.L. Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

  SENIOR FORWARDING S.R.L.
 • 15 Mar

  Comunicat de presa 15.03.2022

  Incepere implementare masura "Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor" - SENIOR FORWARDING SRL Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

  SENIOR FORWARDING S.R.L.
 • 20 Feb

  A 21-a ANIVERSARE

  Senior Forwarding® SRL a implinit 21 ani! Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.
 • 08 Feb

  PRETUL CORECT?

  Atentie la cei care ofera preturi mai mari decat media pietei!... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

 • 22 Jun

  Majorare capital social incepand cu 1 iunie 2018

  Incepand cu data de 01 iunie 2018, capitalul social al Senior Forwarding® s-a majorat de la 4.100 lei la 50.000 lei ... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.
 • 24 Aug

  Regimul fiscal al TVA aplicabil transporturilor intracomunitare de bunuri


  In ultimul numar al Revistei Romane de Dreptul Afacerilor (nr.6/2015) aparut in aceasta luna, am publicat articolul cu titlul de mai sus.
  Public tinta: specialisti in transporturi si expeditii de bunuri, consultanti si experti fiscali, profesori si studenti in materia dreptului fiscal. ...Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

 • 10 Aug

  Nou facelift pentru pagina de web a Senior Forwarding !

  La data de 10 August 2015 a fost activata noua pagina web a Senior Forwarding® intr-o noua grafica, cu o interfata mai prietenoasa si mai accesibila, precum si cu un continut mai bogat si mai frecvent actualizat ... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

 • 07 Aug

  ANAF nu este invincibila!

  La data de 30.04.2015, prin Sentinta civila nr.3212, Tribunalul Bucuresti a admis cererea formulata de catre reclamanta Senior Forwarding SRL in contradictoriu cu parata DGRFP - AFP Sector 6, prin care societatea noastra a solicitat suma de 12.174 lei reprezentand dobanzi legale pentru rambursarea cu intarziere a TVA ... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text. 

Galerie foto SeniorForwarding

Click pe icon pentru vizualizarea de imagini din activitatea companiei.