Bine ati venit! - Pentru orice intrebare va asteptam sa ne contactati

Vom incerca sa gasim impreuna cea mai buna optiune pentru dumneavostra.

Transport personalizat
Compania noastra poate organiza transport personalizat de bunuri, in functie de cerintele si specializarea clientilor nostri, de la bunuri cu dimensiuni si natura normala la bunuri cu caracteristici speciale: perisabile, periculoase sau agabaritice. La cererea clientilor, bunurile pot fi transportate door-to-door sau in regim de project.
Comunicam usor

Comunicarea cu partenerii de afaceri este facilitata de infrastructura moderna si completa (telefonie fixa si mobila, fax, e-mail si online) care asigura un acces rapid si interactiv la toate informatiile necesare.

Intrucat in procesul de negociere, incheiere si executare a contractelor si/sau comenzilor de transport se foloseste foarte mult comunicarea telefonica, pentru evitarea oricaror neintelegeri si pentru siguranta informatiilor transmise sau primite, apelurile telefonice (atat cele IN cat si cele OUT) sunt inregistrate. Continuarea apelului constituie acordul partilor cu privire la inregistrarea convorbirii.

Garantie si siguranta
Senior Forwarding® este o firma care a castigat increderea partenerilor de afaceri prin experienta si profesionalismul angajatilor sai, prin calitatea serviciilor, precum si prin siguranta si stabilitatea financiara a companiei.
 
SENIOR FORWARDING SRL - Locul 14 in Top 10k Sector 6, clasa CAEN 5229 Detalii +
Evolutia afacerii
Cifra de afaceri a companiei a inregistrat in anul 2014 o crestere de aproape 30% fata de anul anterior, iar evolutia din anul curent ne indreptateste sa credem ca tendinta se va pastra.

Detalii +

ANAF nu este invincibila!


La data de 30.04.2015, prin Sentinta civila nr.3212, Tribunalul Bucuresti a admis cererea formulata de catre reclamanta Senior Forwarding SRL in contradictoriu cu parata DGRFP - AFP Sector 6, prin care societatea noastra a solicitat suma de 12.174 lei reprezentand dobanzi legale pentru rambursarea cu intarziere a TVA ... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text. 

In fapt, prin deconturile de TVA aferente lunii aprilie si decembrie 2013, Senior Forwarding SRL a solicitat rambursarea sumelor negative de TVA in cuantum de 126.516 lei si respectiv 90.942 lei. ANAF, prin DGRFP Bucuresti a ignorat luni de zile atat solicitarile facute prin deconturi cat si nenumaratele cereri de urgentare, inclusiv plangerile prealabile depuse de societatea noastra punandu-ne in situatia necesitatii acoperirii lipsei de lichiditati cu surse de finantare externe, generatoare de costuri suplimentare.

Abia dupa declansarea actiunilor in instanta in baza Legii contenciosului administrativ, la aproape un an de la primul decont prin care solcitam rambursarea TVA, DGRFP Bucuresti a catadicsit sa inceapa inspectia fiscala anticipata pe care a finalizat-o in mai 2014. Rambursarea TVA s-a facut insa pe 2 iulie 2014, cu o intarziere de peste un an fata de termenul legal de 45 zile prevazut de art.70 Cod proced. fiscala.

In aceste conditii, societatea noastra a solicitat penalitati de intarziere in temeiul art.124 Cod proc. fiscala, care au fost refuzate fara niciun motiv de catre DGRFP. Cat tupeu si nesimtire ii trebuie unei institutii platite din banii contribuabililor, ca sa incalce cu atata seninatate prevederile legii si sa creada ca nu va da socoteala intrucat ANAF este deasupra legii?!

In urma litigiului, s-a dovedit ca nici macar ANAF nu poate invinge legea si justitia a facut dreptate: la data de 30.04.2015, prin Sentinta civila nr.3212, Tribunalul Bucuresti a admis cererea formulata de catre reclamanta Senior Forwarding SRL in contradictoriu cu parata DGRFP - AFP Sector 6, prin care societatea noastra a solicitat suma de 12.174 lei reprezentand dobanzi legale pentru rambursarea cu intarziere a TVA.

 

In loc de morala:

Pentru doar o zi de intarziere ANAF-ul sare pe contribuabil ca pe o prada blocandu-i conturile si trecand la executare silita inainte ca acesta sa aiba macar timpul necesar sa conteste decizia de imputare. In schimb, atunci cand el, marele ANAF, incalca cu nesimtire si grosolanie legea retinand luni de zile banii munciti cinstit de catre contribuabil, aducand-ul pe acesta in pragul falimentului din cauza lipsei de lichiditati, refuza fara nicio justificare sa acorde despagubirile care i se cuvin de drept contribuabilului.

Toate acestea se intampla pentru ca niste persoane incompetente si necinstite din conducerea ANAF mizeaza pe proverbiala teama a romanului de a "se pune" cu fiscul. Acesti indivizi, care nu ezita sa ia mita daca au ocazia (uneori chiar forteaza contribuabilul sa dea mita) conteaza pe faptul ca foarte multi dintre contribuabili sunt ca ei si prefera sa taca sau sa dea mita pentru ca, daca se pun cu ei, iese mai rau.

Prin actiunea noastra in justitie am vrut sa le dovedim atat acestor indivizi de la ANAF cat si celorlalti contribuabili ca nu toti sunt necinstiti si ca, daca-ti faci treaba in mod legal poti cere ca si ANAF sa respecte legea. Este adevarat ca asta presupune curaj, tarie de caracter si disponibilitate de a fi supus intimidarilor si stresului, dar este timpul sa prevaleze corectitudinea si domnia legii. Pentru aceasta, incurajam pe toti contribuabilii sa respecte legea dar, in acelasi timp, sa pretinda respect din partea institutiilor statului si in special a ANAF.

Se pune, insa, problema respunderii personale. ANAF este o institutie a statului finantata din banii contribuabililor cinstiti si trebuie sa fie prietenoasa cu acestia, sa-i ajute si sa-i apere, nu sa-i jecmaneasca. Pentru atingerea acestui deziderat este obligatoriu necesar sa se aplice legea raspunderii personale a functionarului public, astfel incat acei indivizi care lucreaza la ANAF doar pentru a-si satisface interesele lor personale si care isi bat joc de contribuabilii corecti, sa fie inlaturati fara intarziere.


Noutati

 • 12 Sep

  Comunicat de presa 12.09.2022

  Anunt finalizare implementare proiect "Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor"- SENIOR FORWARDING S.R.L. Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

  SENIOR FORWARDING S.R.L.
 • 15 Mar

  Comunicat de presa 15.03.2022

  Incepere implementare masura "Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor" - SENIOR FORWARDING SRL Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

  SENIOR FORWARDING S.R.L.
 • 20 Feb

  A 21-a ANIVERSARE

  Senior Forwarding® SRL a implinit 21 ani! Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.
 • 08 Feb

  PRETUL CORECT?

  Atentie la cei care ofera preturi mai mari decat media pietei!... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

 • 22 Jun

  Majorare capital social incepand cu 1 iunie 2018

  Incepand cu data de 01 iunie 2018, capitalul social al Senior Forwarding® s-a majorat de la 4.100 lei la 50.000 lei ... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.
 • 24 Aug

  Regimul fiscal al TVA aplicabil transporturilor intracomunitare de bunuri


  In ultimul numar al Revistei Romane de Dreptul Afacerilor (nr.6/2015) aparut in aceasta luna, am publicat articolul cu titlul de mai sus.
  Public tinta: specialisti in transporturi si expeditii de bunuri, consultanti si experti fiscali, profesori si studenti in materia dreptului fiscal. ...Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

 • 10 Aug

  Nou facelift pentru pagina de web a Senior Forwarding !

  La data de 10 August 2015 a fost activata noua pagina web a Senior Forwarding® intr-o noua grafica, cu o interfata mai prietenoasa si mai accesibila, precum si cu un continut mai bogat si mai frecvent actualizat ... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

 • 07 Aug

  ANAF nu este invincibila!

  La data de 30.04.2015, prin Sentinta civila nr.3212, Tribunalul Bucuresti a admis cererea formulata de catre reclamanta Senior Forwarding SRL in contradictoriu cu parata DGRFP - AFP Sector 6, prin care societatea noastra a solicitat suma de 12.174 lei reprezentand dobanzi legale pentru rambursarea cu intarziere a TVA ... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text. 

Galerie foto SeniorForwarding

Click pe icon pentru vizualizarea de imagini din activitatea companiei.