Bine ati venit! - Pentru orice intrebare va asteptam sa ne contactati

Vom incerca sa gasim impreuna cea mai buna optiune pentru dumneavostra.

Transport personalizat
Compania noastra poate organiza transport personalizat de bunuri, in functie de cerintele si specializarea clientilor nostri, de la bunuri cu dimensiuni si natura normala la bunuri cu caracteristici speciale: perisabile, periculoase sau agabaritice. La cererea clientilor, bunurile pot fi transportate door-to-door sau in regim de project.
Comunicam usor

Comunicarea cu partenerii de afaceri este facilitata de infrastructura moderna si completa (telefonie fixa si mobila, fax, e-mail si online) care asigura un acces rapid si interactiv la toate informatiile necesare.

Intrucat in procesul de negociere, incheiere si executare a contractelor si/sau comenzilor de transport se foloseste foarte mult comunicarea telefonica, pentru evitarea oricaror neintelegeri si pentru siguranta informatiilor transmise sau primite, apelurile telefonice (atat cele IN cat si cele OUT) sunt inregistrate. Continuarea apelului constituie acordul partilor cu privire la inregistrarea convorbirii.

Garantie si siguranta
Senior Forwarding® este o firma care a castigat increderea partenerilor de afaceri prin experienta si profesionalismul angajatilor sai, prin calitatea serviciilor, precum si prin siguranta si stabilitatea financiara a companiei.
 
SENIOR FORWARDING SRL - Locul 14 in Top 10k Sector 6, clasa CAEN 5229 Detalii +
Evolutia afacerii
Cifra de afaceri a companiei a inregistrat in anul 2014 o crestere de aproape 30% fata de anul anterior, iar evolutia din anul curent ne indreptateste sa credem ca tendinta se va pastra.

Detalii +

Nou facelift pentru pagina de web a Senior Forwarding !


La data de 10 August 2015 a fost activata noua pagina web a Senior Forwarding® intr-o noua grafica, cu o interfata mai prietenoasa si mai accesibila, precum si cu un continut mai bogat si mai frecvent actualizat ... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

Prin grafica noua si mai moderna, prin interfata mai prietenoasa si mai accesibila, precum si prin continutul mai bogat si mai frecvent actualizat, noul nostru website se doreste a fi nu numai un factor de imagine si marketing pentru firma ci si un instrument interactiv de comunicare cu partenerii actuali sau potentiali, in scopul imbunatatirii relatiilor de afaceri.

Noul site preia, in cea mai mare parte, continutul din forma anterioara a site-ului dar cuprinde totodata sectiuni si teme noi.

Una dintre noutati este reprezentata de sectiunea Juridice care cuprinde sinteze si comentarii cu privire la legislatia interna si internationala ce guverneaza activitatea de transporturi de bunuri, precum si unele decizii ale instantelor judecatoresti cu privire la litigiile din domeniul transporturilor si cele de natura fiscala, in special cele in care societatea noastra a fost implicata. Solutiile date pot constitui jurisprudenta utila in litigii asemanatoare. Sectiunea Legislatie preia si "Lista neagra" din vechiul format al site-ului.

O alta noutate o reprezinta statisticile si evolutia afacerii, care au rolul de a oferi partenerilor de afaceri (actuali sau potentiali) o imagine reala, bazata pe indicatori extrasi din situatiile financiare ale firmei, precum si pe rapoarte ale unor institutii sau organizatii de profil.

Nu in ultimul rand, prezentarea serviciilor oferite de Senior Forwarding® constituie obiectul unei sectiuni separate, in care sunt prezentate principiile pe care se intemeiaza activitatea companiei, modalitatile de incheiere a contractelor, Conditiile Generale de Afaceri, precum si unele aspecte cu caracter fiscal (modul de facturare, cazuistica TVA etc.). Toate acestea au rolul de a prezenta, in deplina transparenta, modul in care intelegem relatiile de afaceri cu toti partenerii, indiferent de natura sau marimea lor, pentru evitarea oricaror neintelegeri sau tensiuni, precum si disponibilitatea noastra de a oferi consultanta necesara, inclusiv in materie fiscala.

Noul site contine si o sectiune de Foto-Video in care pot fi vizualizate imagini si clipuri din activitatea curenta a companiei. 

Orice observatii cu privire la continutul sau forma site-ului, precum si sugestii de imbunatatire, sunt binevenite si le asteptam prin intermediul formularului de contact sau prin celelalte mijloace de comunicare inscrise in sectiunea Contact.

 


Noutati

 • 20 Feb

  A 21-a ANIVERSARE

  Senior Forwarding® SRL a implinit 21 ani! Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.
 • 08 Feb

  PRETUL CORECT?

  Atentie la cei care ofera preturi mai mari decat media pietei!... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

 • 22 Jun

  Majorare capital social incepand cu 1 iunie 2018

  Incepand cu data de 01 iunie 2018, capitalul social al Senior Forwarding® s-a majorat de la 4.100 lei la 50.000 lei ... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.
 • 24 Aug

  Regimul fiscal al TVA aplicabil transporturilor intracomunitare de bunuri


  In ultimul numar al Revistei Romane de Dreptul Afacerilor (nr.6/2015) aparut in aceasta luna, am publicat articolul cu titlul de mai sus.
  Public tinta: specialisti in transporturi si expeditii de bunuri, consultanti si experti fiscali, profesori si studenti in materia dreptului fiscal. ...Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

 • 10 Aug

  Nou facelift pentru pagina de web a Senior Forwarding !

  La data de 10 August 2015 a fost activata noua pagina web a Senior Forwarding® intr-o noua grafica, cu o interfata mai prietenoasa si mai accesibila, precum si cu un continut mai bogat si mai frecvent actualizat ... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text.

 • 07 Aug

  ANAF nu este invincibila!

  La data de 30.04.2015, prin Sentinta civila nr.3212, Tribunalul Bucuresti a admis cererea formulata de catre reclamanta Senior Forwarding SRL in contradictoriu cu parata DGRFP - AFP Sector 6, prin care societatea noastra a solicitat suma de 12.174 lei reprezentand dobanzi legale pentru rambursarea cu intarziere a TVA ... Click pe titlu pentru vizualizarea intregului text. 

Galerie foto SeniorForwarding

Click pe icon pentru vizualizarea de imagini din activitatea companiei.